Boek ons nu voor

Feestjes!

vanaf deze zomer

Vanaf nu kan je ons boeken voor FEESTJES! Geef jij een verjaardagsfeest? Een lente-/communiefeest? Een niet-verjaardagsfeest? een verkleedfeest? Een zomerfeest in de tuin? Maar wil je vooral dat er gedanst wordt op je feest? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Heb jij een vraag over onze feestjes? Of wil je ons boeken? Klik dan hieronder op “Boek ons” en vul ons contactformulier in. Wij contacteren je dan zo snel mogelijk terug.

Boek ons!
Wat?

Wij voorzien een dansfeest voor welke gelegenheid dan ook, naar de wensen van het kind/de jongere.

We hebben 2 formules.

 • Feesten in de dansstudio-formule
  Wij voorzien een glaasje kidibull of iets anders lekkers bij aankomst voor de gasten.  Dan gaan we 60 minuten dansen, daarna voorzien wij een kleine snack (hotdogs, croque monsieurs, pannenkoeken, hamburgers,… valt overeen te komen), dan gaan we nog 45 minuten dansen en op het einde krijgt iedereen nog een leuk kadootje van ons. Bovendien zorgen we er voor dat onze studio helemaal feest-klaar is versierd.
  .
 • Feesten in de tuin-formule
  Bij deze formule komen wij tot bij u thuis in de tuin, gaan we 60 minuten dansen. Daarna spelen we nog wat dans-spelletjes, is het eventjes pauze en dan gaan we nog 45 minuten verder dansen. Op het einde krijgt iedereen nog een leuk kadootje van ons.

 

Prijs

Hieronder vind je onze prijzen voor beide formules.

 • Feesten in de dansstudio-formule
  €180,00 basisprijs (voor max 10 dansers)
  Voor elke extra danser komt er €18,00 bij (max 5 extra dansers)
  Dit is inclusief versiering, eten, drinken, voorbereiding choreografieën, kadootje en de gewerkte uren.
  .
 • Feesten in de tuin-formule
  €140,00
  Dit is inclusief voorbereiding choreografieën, voorbereiding spelletjes, kadootje, vervoersonkosten en de gewerkte uren)

 

 

Voor wie?

Voor iedereen die zin heeft om te dansen vanaf 6 jaar (1e leerjaar).

 

Wanneer?

Op woensdagnamiddag van 14u – 16u30 of op zaterdagnamiddag van 14u – 16u30.

Data dienen afgesproken te worden, hiervoor kan je best even mailen naar info@dacademie.be of ons contact-formulier invullen.