Onze activeiten

Wij organiseren doorheen het seizoen verschillende activiteiten zoals kampen, workshops en culturele uitstappen. Iedereen mag zich hiervoor inschrijven. Zowel leden als niet-leden. Iedereen is welkom.

Boek ons nu voor

Feestjes!

vanaf deze zomer

Vanaf nu kan je ons boeken voor FEESTJES! Geef jij een verjaardagsfeest? Een lente-/communiefeest? Een niet-verjaardagsfeest? een verkleedfeest? Een zomerfeest in de tuin? Maar wil je vooral dat er gedanst wordt op je feest? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Bekijk activiteit
YouTube

#Danseninuwkot

online

We moeten allemaal binnen blijven. Komen dansen in de dansstudio is momenteel niet mogelijk. Maar niet getreurd! Wij houden jullie aan het dansen via ons YouTube-Kanaal. Ga zeker eens een kijkje nemen.

Bekijk activiteit
Zomerkampen

Zomerkampen

Zomer 2020

Weet je niet wat te doen tijdens de zomervakantie? Hou je van zingen, dansen en acteren? Wil je meedoen aan een mini-musical? Schrijf je dan zeker in voor ons Musical-Zomerkamp! Of wil je liever gewoon dansen? Dan is ons Dans-Zomerkamp zeker iets voor jou!

Bekijk activiteit
Info

Covid-19 Maatregelen

Wij zijn ontzettend blij dat onze kampen kunnen doorgaan! Er gelden dit jaar wel wat extra maatregelen. Zodat alles veilig kan verlopen.

Bekijk activiteit