Over

Wij stellen graag ons gemotiveerd team voor aan u. Scroll verder door naar beneden om kennis te maken met Victor, Thomas, Karen & Kenny.

Waarom d'Academie?

Dansstudio d’Academie is een dansschool waar elk jaar gewerkt wordt aan een grote show onder het toeziend oog van professionele vakmensen. Naast die shows worden er ook tal van activiteiten georganiseerd waar iedereen mag aan deelnemen.

d’Academie is een plek waar creativiteit de vrije loop kan gaan en waar iedereen zijn of haar passie kan delen met anderen.

Ontdek ons gemotiveerd team!

Kenny Verelst

Kenny behaalde zijn bachelor Musicaltheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Na zijn studies was hij te zien in tal van musicals. In het voorjaar van 2020 is Kenny te zien in ‘Mamma Mia’ als Pepper.

Kenny is artistiek leiding van d’Academie en geeft de Musical-, Jazz- Tapdans en Fit & Fun-lessen. Bij vragen of andere info kunt u altijd bij hem terecht.

Karen Poinet

Karen volgde Muziektheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. In 2015 behaalde ze haar bachelor diploma met de solovoorstelling ˜Laat het op een zondag zijn”, geregisseerd door Deborah de Ridder. Ondertussen is Karen afgestudeerd aan haar Master voor Muziek te Tilburg. Ze is een veelgevraagd zang-docente.

Karen geeft in d’Academie om de twee weken de Musical-les. Zij neemt de zang-coaching op zich.

Thomas Schyvens

Thomas is kleuterleerkracht, maar danst zelf al van toen hij nog klein was. Zijn passie voor dansen is alleen maar blijven groeien. Door de jaren heen heeft hij ervaring opgedaan met verschillende stijlen als Hip-Hop, Funk, Jazz en Modern Ballet. Sinds 2014 is hij actief als hiphop-docent. Hij volgde internationale workshops in o.a. Londen en Amsterdam om zijn eigen stijl te verfijnen.

Thomas geeft in d’Academie de Hip Hop lessen.

Victor Marinus

Victor is in 2016 afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten te Tilburg, richting Musicaltheater. Hij was actief in het werkveld tijdens de productie ‘Het meisje met het rode haar’, werkte als solo-zanger op de Aïda Cruise en is momenteel solist in de Nederlandse concerttour van ‘Jeans’.

 Victor geeft de Zang- en de Minidans-lessen.