Over

Wij stellen graag ons gemotiveerd team voor aan u. Scroll verder door naar beneden om kennis te maken met Jervin, Thomas, Karen, Jana, Yani, Ilana & Kenny.

Waarom d'Academie?

Dansstudio d’Academie is een dansschool waar elk jaar gewerkt wordt aan een grote show onder het toeziend oog van professionele vakmensen. Naast die shows worden er ook tal van activiteiten georganiseerd waar iedereen mag aan deelnemen.

d’Academie is een plek waar creativiteit de vrije loop kan gaan en waar iedereen zijn of haar passie kan delen met anderen.

Ontdek ons gemotiveerd team!

Kenny Verelst

Kenny behaalde zijn bachelor Musicaltheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Na zijn studies was hij te zien in tal van musicals. Binnenkort kan je hem aan het werk zien als Pepper in ‘MammaMia’, Benjamin in ‘Rent’, in het najaar speelt hij mee in ‘Vergeet Barbara’ (een productie van Studio100) en in het voorjaar van 2023 speelt hij mee in de opvolger van ’40-45′ namelijk ‘The Red Star Line’.

Kenny is de artistiek leider van de dansstudio. Hij schrijft de musicals, is de contactpersoon voor al uw vragen en geeft de lessen Jazz Jong, Fit&Fun en de Musical-lessen.

Karen Poinet

Karen volgde Muziektheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. In 2015 behaalde ze haar bachelor diploma met de solovoorstelling ˜Laat het op een zondag zijn”, geregisseerd door Deborah de Ridder. Ondertussen is Karen afgestudeerd aan haar Master voor Muziek te Tilburg en geeft ze ook nog les aan de muziekschool van Vilvoorde.

Dit seizoen zal Karen van de zijlijn mee alles opvolgen. Volgend seizoen is ze weer actief binnenin ons docententeam.

Thomas Schyvens

Thomas is kleuterleerkracht, maar danst zelf al van toen hij nog klein was. Zijn passie voor dansen is alleen maar blijven groeien. Door de jaren heen heeft hij ervaring opgedaan met verschillende stijlen als Hip-Hop, Funk, Jazz en Modern Ballet. Sinds 2014 is hij actief als hiphop-docent. Hij volgde internationale workshops in o.a. Londen en Amsterdam om zijn eigen stijl te verfijnen.

Thomas geeft in d’Academie de Hip Hop lessen.

Jervin Weckx

Jervin volgde de opleiding WoordKunst-Drama aan de Kunsthumaniora van Hasselt. Daarna stroomde hij door naar de musicalopleiding aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel, waar hij in 2017 uiteindelijk afstudeerde.

Hij volgde een opleiding in het Broadway Dance Center in New York. Hij speelde al in verschillende professionele musical-producties. Daarnaast verleende hij zijn stem uit in verschillende films & series, zoals ‘The lego movie’, ‘#Likeme’ en ‘De Smurfen’.

 Jervin geeft de Zanglessen en geeft les aan de MuKids 3 en MuJong!

Yani Verrijken
Yani studeert leerkracht secundair onderwijs.
Daarnaast danst en acteert ze erop los. Al van kleins af aan ging ze naar verschillende musicals en toneelstukken kijken. Ze volgde jaren les bij Kenny en was er dan ook meteen bij in het begin van d’Academie. Yani deed al verschillende dansstijlen, zoals ballet, hiphop, tapdans, jazz en musical. Ze volgde ook jaren acteerlessen en gaf zelf les bij Jeugdtheater Schoolbond in Lier.
Yani geeft de lessen Toneel en Jazz Kids 1 & 2.
Jana Renders

Meer info volgt snel

Ilana Marien

Meer info volgt snel